5 razlogov za obisk nakupovalnega središča ALEJA

ALEJA je edino nakupovalno središče v Sloveniji, ki na enem mestu združuje nakupovanje, zabavo ter prostor za otroke in druženje, obenem pa ponuja tudi paleto možnosti za rekreacijo in nepozabne trenutke. Njena notranjost očara tako s futuristično arhitekturo kot z inovativnim konceptom. ALEJA vsem obiskovalcem zagotavlja parkirno mesto v moderni parkirni hiši, ki poleg parkirnih mest za osebna vozila ponuja tudi 200 mest za kolesa in polnilnice za električna vozila.

Če ALEJE v Šiški v Ljubljani še niste obiskali, vam v nadaljevanju predstavljamo glavne razloge, zakaj jo obiskati. Prepričani smo, da vas bo sodobno nakupovalno središče navdušilo ter napolnilo z novimi idejami in pozitivno energijo.

1. Prvi znanilec mode in modna prestolnica

V več kot 80 trgovinah lahko izbirate med najbolj modnimi sezonskimi kosi in dobite navdih za osvežitev garderobne omare. Če se sprehodite mimo izložb, lahko vidite nove trende in popolnoma vse, kar si gost lahko poželi od fizičnega nakupovanja. V dveh letih obstoja so jo modni navdušenci prepoznali kot pravi »trendsetter« in najbolj vročo modno destinacijo, ki omogoča širok izbor nakupovalnih dejavnosti in hkrati možnost za kakovostno preživljanje prostega časa.

2. Edinstvena oaza za kakovostno preživljanje prostega časa

ALEJA SKY je zelena oaza, ki se nahaja na samem vrhu nakupovalnega središča ALEJA. Ne glede na to, da je locirana sredi naše prestolnice, pa vseeno ponuja popoln mir in umik od mestnega hrupa. Svojim obiskovalcem pod modrim nebom nudi tudi širok nabor športnih aktivnosti, večnamensko igrišče za košarko, mali nogomet in rokomet, na voljo je fitnes na prostem, ki ga sestavljajo drogovi za dvigovanje, bradlja in druge naprave. Za vse ljubitelje teka je na voljo 300 metrov dolga tekaška proga, ki se vije okoli športnih naprav in zelenic.

ALEJA SKY

ALEJA SKY, zelena oaza na strehi, ponuja edinstven prostor za oddih.

V poletnih večerih lahko vsako sredo uživate v kino večerih, mlajše obiskovalce pa razveseljujejo s predstavami za otroke in akrobatskimi aktivnostmi. Kmalu obljubljajo tudi trampolin z razgledom na Kamniško-Savinjske Alpe. Dobrodošli so prav vsi ljubitelji športa, zabave in rekreacije, saj se prav za vsakega najde primerna aktivnost, tudi za tiste, ki potrebujejo samo prostor za počitek.

3. Zabava za vso družino in vse generacije

Poskrbljeno je tudi za njihove najmlajše obiskovalce, saj se na več kot 500 kvadratnih metrih razprostira pravo kraljestvo doživetij, ki se popolnoma prilagaja potrebam otrok. Edinstvena igralnica za otroke se imenuje Planet Lollipop, ki jo je obiskalo že več kot 25.000 otrok. Opremljena je z inovativno opremo in narejena iz visoko kakovostnih materialov.

V igralnici se pogosto odvijajo tudi predstave, delavnice in druge aktivnosti, ki mladim družinam omogočajo, da brez skrbi opravijo svoje nakupe ali pa se preprosto sprostijo ob kavi, medtem ko otroci uživajo ob animacijah. Prav tako so vse dni v tednu na voljo prostori za praznovanja rojstnodnevnih zabav za najmlajše.

4. Razvajanje brbončic z okusi iz celega sveta

ALEJA SKY je posebna tudi zaradi svoje kulinarike. V pestri ponudbi hrane in pijače prav vsak najde nekaj zase, saj lahko izbirate med restavracijami od kitajske in mehiške, pa vse do italijanske in slovenske kuhinje. Bogato kulinarično ponudbo dopolnjujejo tudi ponudniki hitre prehrane in prigrizkov.

ALEJA - kulinarična ponudba

V nakupovalno središče ALEJA na kulinarično razvajanje.

Novost, ki je prišla z mesecem majem, pa je, da ob petkih in sobotah podaljšujejo delovni čas vseh gostinskih lokalov, ki so del ALEJE SKY. To pomeni, da se boste ob vikendih lahko kar do polnoči razvajali v izvrstni kulinarični ponudbi iz celega sveta ter se ob odlični hrani in pijači družili s prijatelji.

5. Ponosni nosilec nagrade Global RLI Award

Kljub temu, da je nakupovalno središče odprto šele od maja 2020 in da je v fazi odprtja svet miroval zaradi pandemije, jim je uspelo, da so se zavihteli na svetovni zemljevid najboljših, najsodobnejših in največjih nakupovalnih središč. Premagali so ostale finaliste iz Kitajske, Italije in Srbije. ALEJA je tako postala že tretje SES-ovo nakupovalno središče, ki je zmagalo na svetovni ravni v svoji kategoriji.

Kljub vsem nagradam in nazivom, ki so jih prejeli, pa ne spijo na lovorikah. S kreativnostjo in ustvarjalnostjo se nenehno trudijo svojim obiskovalcem pričarati čarobna doživetja in nepozabne izkušnje. Dogodkov nikoli ne manjka, še posebej radi pa vas razveseljujejo v toplih poletnih večerih in božično-novoletnem času. Namenjeni so prav vsem generacijam.

Deli prispevek z drugimi.

Objavi komentar