Kako je Sanjski moški izbral uro za žensko?

»Ura je lahko izjemno lepo darilo za žensko,« ocenjuje Blaž Kričej Režek, osrednji akter resničnostnega šova Sanjski moški, ki je pred kratkim v prodajalni Sten Time za svojo mamo izbral elegantno uro znamke Paul Hewitt. Pravi, da imajo zelo široko izbiro svetovno priznanih blagovnih znamk ročnih ur in nakita.

Kako izbrati uro za žensko?

Blaž pravi, da se raje izogiba neobičajnih dodatkov, ekstravagantnih oblik in kričečih barv. »Osredotočil sem se predvsem na to, kaj moja mama rada nosi. Ker ji je srebrnina ljubša, sem izbral uro v srebrni barvi,« je pojasnil. Če želite kupiti uro ženski, bodite pozorni na to, kakšen nakit rada nosi, oziroma mora biti ura takšna, da jo je mogoče kombinirati z ostalimi modnimi dodatki.

Blaž Kričej Režek - izbira ure za žensko

Blaž Kričej Režek je uro za svojo mamo izbral v prodajalni Sten Time.

Podobno kot smo vajeni pri prstanih, morate biti pozorni tudi na primerno dolžino pasu. Če boste že vnaprej ugotovili obseg zapestja osebe, ki jo želite obdariti, bo vaša naloga lažja. Ura se lahko nosi kot nakit, ki ga lahko še dodatno obogatite in naredite edinstvenega z gravuro. Naj bo to pozornost za vaše najdražje, morda počastitev pomembnega dogodka, rojstnodnevno darilo ali pa preprosto nekaj lepega za vas same.

Deli prispevek z drugimi.

Objavi komentar