Rešitev za vraščen noht: medicinska nohtna sponka

Vsak tretji Slovenec ali Slovenka se vsaj enkrat v življenju sooči s problemom, ki ga predstavlja vraščen noht. Težava se pojavi, ko se rob nohta vrašča v okoliško tkivo, kar povzroči bolečino, vnetje, bakterijsko okužbo ali vnovično vraščenje nohta.

Največja napaka je, da se ljudem z vraščenim nohtom ob strani noht samo obreže, posledično se težava na dolgi rok ne odpravi, saj se lahko ponavlja. Pogosto se dogaja, da pri nakupovanju čevljev izberemo neudobno in preozko obutev, ki med drugim lahko povzroči tudi deformacijo prstov do te mere, da nohti začnejo rasti drugače in nepravilno. Veliko tveganje za vraščanje nohta navsezadnje predstavlja tudi poškodovan ali zadebeljen noht, ki se večinoma pojavlja pri starejših.

Vida Ozis

Vida Ozis, ustanoviteljica in vodja centra AN.NIKA

Učinkovito in dolgotrajno rešitev v primeru vraščenega nohta predstavlja inovativna medicinska sponka AN.NIKA, ki so jo na podlagi dolgoletnih izkušenj pri reševanju težav z vraščenimi nohti razvili v Centru medicinske pedikure AN.NIKA. Gre za tanko medicinsko jekleno žičko, ki vraščenemu nohtu omogoči, da se poravna in začne pravilno rasti.

Preverimo, katere so prednosti zdravljenja s prvo slovensko medicinsko sponko.

  • Odpravlja bolečine na dolgi rok. Zdravljenje vraščenega nohta vključuje obrezovanje in oblikovanje nohta ter namestitev inovativne sponke, ki prepreči vraščanje. Dejstvo je, da če enkrat z ustreznim pristopom in pravilno nego odpravimo težavo z vraščenim nohtom, se nam podobne težave ne bodo ponovile.
  • Prispeva k normalni rasti nohta. Zaposleni v centru sponko namestijo na desni in levi rob vraščenega nohta, ki ga nato povzdigne in omogoči pravilno rast brez bolečin.
Medicinska nohtna sponka AN.NIKA

Prikaz namestitve medicinske nohtne sponke AN.NIKA

  • Zdravljenje je neboleče. Namestitev sponke je preprosta in neboleča. Na nohtu sponka ostane od 4 do 8 mesecev, v primeru ukrivljenega nohta tudi do eno leto. Uporabnik lahko v času zdravljenja s sponko živi polno življenje, se prosto ukvarja s športom in mu ni treba iti na bolniško.
  • Namenjena je vsem starostnim skupinam. Zdravljenje z medicinsko sponko je namenjeno vsem, ki se srečujejo s težavo vraščenega nohta, tako novorojenčkom, otrokom in mladostnikom kot tudi odraslim in starejšim ljudem. Ob tem ni pomembno, ali gre za prvo vraščanje ali se to ponavlja.
  • Ohranja estetski videz nohta po zdravljenju. Uporabnik po končanem zdravljenju ohrani estetski videz nohta, saj ni sledu o pretekli vraščenosti.

Center pod vodstvom Vide Ozis, direktorice in ustanoviteljice edine lastne medicinske sponke v Sloveniji, že 18 let uspešno deluje v štirih franšizah v državi, in sicer v Mariboru, Celju, Novi Gorici in Krškem. Podjetje s 16 zaposlenimi svojim strankam nudi celovit pristop negi stopal, vključno z zdravljenjem kurjih očes, glivičnih obolenj, bradavic in naravnih kozmetičnih izdelkov za nego kože, nohtov in las.

Deli prispevek z drugimi.

Objavi komentar